sterk-me-we-to-tagline-witte achtergrond

Dit zeggen onze klanten

Hi Jac en Henk

Het waren mede dankzijn jullie twee fantastische dagen, iedereen heeft elkaar op een bijzondere manier leren kennen. Super waardevol wat mij betreft. Een groot succes waarvoor beel dank!!
Lets stay in touch!! Mathieu


De bondscoach Pim Scherpenzeel gaf ons recent de volgende feedback n.a.v. het resultaat van de workshop; ‘Van dippen naar Flow’.

“jullie hebben lef, zijn open en eerlijk, zeer flexibel en goed op elkaar in gespeeld. Jullie durven jezelf ook te laten zien en vragen dat ook van ons, en dat alles met een goede (maar geen “opgelegde” of krampachtige) relatie met (de kleurentaal van) Insights Discovery. Jullie leven de kleuren en zetten het om in een praktische toepassing waar ieder teamlid iets mee kan. Hulde en erg bedankt voor jullie uitstekende begeleiding van het proces vrijdag! We hebben een zinvolle sessie gehad en we hebben er veel aan in de verdere reis naar Rio.”


“Last week we had a very successful Insights training with the Nike Benelux sales team
The training was very interactive, full with energy and overall great feedback from the team”

Doelen bepalen en doelen behalen heb ik met Henk mogen ervaren als een reis door mijn persoonlijke leven. Een reis waarin Henk als coach met zijn gedreven en warme persoonlijkheid mij stuurde naar het doel wat ik zelf had gesteld.En het doel heb ik behaald! Reis van de held zei Henk na afloop van het coachingtraject. Voor mij was en is Henk een fantastische reisleider!

Jacqueline is bij machte om goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, de hoofd- en bij zaken van elkaar te scheiden en jezelf te laten samenvatten waar het echt om gaat. Kortom een coach die je op een innemende manier kan verder helpen en je nieuwe energie kan geven. Daarnaast is ze een heel plezierig, betrokken en warm mens in de omgang.

In een periode van drie maanden hebben Henk en Jacqueline van Overbeeke het inkoopteam bewust laten worden van wie, wie is en hoe dat met elkaar werkt. Deze bewustwording heeft bij iedereen een heel traject in gang gezet. Bedankt voor een mooi resultaat in zo’n korte tijd en waar wij als team verder mee gaan.

I recently discovered Henk Buitelaar as a very warm, inspiring confidence and empathic trainer/coach/observer while exposing personal developments in a group session.

Als wij het goed hebben in ons team, lopen er direct meer broodjes van de band - Teamleider Bracamonte Dailyfood.

Bij de VoorleesExpress Utrecht heeft Henk het team 3 maanden begeleid. Met gerichte vragen, expertise en oprechte interesse en aandacht heeft hij ons handvatten gegeven in hoe we onze doelstellingen kunnen realiseren. Daarnaast heeft hij op teamniveau inzicht gegeven in persoonlijkheid en werkstijlen waarmee we onze samenwerking verder kunnen verbeteren. Hiermee heeft Henk een belangrijke bijdrage geleverd aan het werkproces en de effectiviteit van het team.

Feedback van NIKE op onze recente Insights workshop voor NIKE's int. Top talent:
"Hi Jacqueline and Henk,
Thanks again for the great session a few weeks ago – people are still raving about it! "

Meer weten of een afspraak maken? 

Ga naar CONTACT en binnen 24 uur nemen we dan contact met u op.
 

Volg ons op Facebook