Insights-Discovery

INSIGHTS DISCOVERYInzicht in jezelf en anderen

Krijg diepgaand inzicht in jezelf en anderen. Ontdek de praktische handvatten van de kleurentaal. Leer de verschillen zien en begrijpen van persoonlijke voorkeuren en gedrag. Leer af te stemmen op en verbinding te maken met anderen om zo sterke en effectieve relaties te ontwikkelen.

Hoe werkt het?Ieder mens is uniek. Insights Discovery gebruikt een eenvoudig kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. We meten deze voorkeuren aan de hand van een korte online vragenlijst. Het resultaat is een persoonlijk profiel van tenminste 20 bladzijden, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht. Klik hier door voor een voorbeeld profiel. Het profiel laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Lees meer over het Discovery Profiel in onze factsheet

Wat levert het op?

Mensen maken het verschil. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze een handvat om beter te communiceren en om de relatie te verbeteren. De kleurentaal is makkelijk te begrijpen en te onthouden. Daardoor blijven mensen de kleuren dagelijks. Dit versnelt de ontwikkeling. Zowel in individuele coaching trajecten, teamontwikkeling of samenwerking programma’s. Insights Discovery heeft direct impact en gaat leven binnen een organisatie. Zo wordt het gemakkelijker om een blijvende positieve verandering te bewerkstelligen.

teams werken effectiever samen
leiders inspireren, motiveren en halen het beste uit je medewerkers
• mensen reageren beter op verandering
• medewerkers zijn betrokken en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie
• de interactie met klanten verbetert

De oplossingen van Insights zijn:

1. Eenvoudig & universeel : gemakkelijk om te begrijpen zodat iedereen het geleerde kan toepassen en ze spreken iedereen aan – uw hele organisatie wordt meegenomen in de kleurrijke wereld van Insights.
2. Verrassend verhelderend: ze reiken inzichten en praktische handvatten aan
3. Positief & leuk: de Discovery taal is zo inspirerend dat mensen zich gesterkt voelen om hun aanpak te veranderen en het kleurensysteem is pakkend en blijft echt hangen.

Download hier de factsheet voor meer informatie over Insights Discovery.
Wilt u zelf werken met Insights Discovery of een persoonlijk profiel ontvangen?Neem dan contact met ons op

Bekijk hier STERK teamontwikkeling ism Insights Benelux in een uitzending over de kracht van Insights Discovery bij Personeels Management.


Als Associated Consultants van Insights Benelux biedt STERK een breed programma van trainingen, workshops en learning events aan zoals;

-Insights in Persoonlijke Effectiviteit

-Insights in Team Effectiviteit

-Insights in Sales Effectiviteit

-Insights in Leiderschap


Albert Scholte, Sales Director Nike Benelux: 

“Last week we had a very successful Insights Sales training with the Nike Benelux sales team
The training was very interactive, full with energy and overall great feedback from the team”

I    


Meer weten of een afspraak maken? 

Ga naar CONTACT en binnen 24 uur nemen we dan contact met u op.
 

Volg ons op Facebook