Soft skills for tough guys (m/v)

Training gericht op: ‘hoe krijg ik ze mee’?
2- daagse zeilreis op een Lemsteraak, slapen in 3* hotel in eenpersoonskamers. Opstapplaats Muiden; inclusief workshops, executive coaching, zeilen, hotel, eten en drinken aan boord.

Thema’s: persoonlijke stijl, communicatie- beïnvloeding stijlen. Je bent manager, projectleider, teamleider en werkt hard. Tijd tekort. Je bent gefocust en bereikt goede resultaten op het werk. Toch krijg je ze niet altijd mee. Je kiest nu bewust voor deze training om je beïnvloedingstijl te versterken. Wind door je kop, focus op jezelf. Wat gaat goed, wat kan beter? Twee dagen ME-time.

Kennis opfrissen over je eigen stijl, over authentiek beïnvloeden en verschillen in communicatiestijlen. We wisselen korte theorieblokken af met interactie en veel ervaringsgericht leren door gebruik te maken van het zeilschip en haar bemanning. Zeilervaring is niet nodig. Tijd voor zelfreflectie op een van de mooiste zeilklippers van de Nederlandse bruine vloot.

Al zeilend ervaar je je eigen stijl en het effect op de ander. Maken we gebruik van wind en zeilen en elkaar. Met het persoonlijk Insights profiel als tool, taal en kompas. En word je begeleidt door een ervaren kapitein, de maat en twee senior coaches. Een unieke en stevige leerervaring is gegarandeerd.

In slechts 48 uur is het resultaat:

  • Praktische Insights handvatten om anderen mee te krijgen
  • Inzicht in je eigen beïnvloeding- en communicatiestijl
  • Je leert beter te schakelen tussen jou en de ander

Met als effect dat je ze, na deze zeilreis, beter mee krijgt.

n.b: Deze unieke training en Zeilreis is ook te boeken voor management en directieteams