STERK leiderschapsstijl coaching

Onze visie op leiderschap coaching

Goede leiders, managers, leidinggevenden en projectleiders zijn verbinders. Dat begint bij verbinding met jezelf en inzicht en bewust zijn van de impact op de ander.

Goede leiders schakelen in de verschillende leiderschapsstijlen. Het verschil maken doe je (niet) meer alleen. In een periode waarin je persoonlijk wil ontwikkelen kan een coach, je versnellen en je vertrouwen versterken. Sparren met iemand van ‘buitenaf’ geeft ook vaak veel ruimte; om anders te kijken, om beter te besluiten en/of hoe je met anderen omgaat.

Wij dagen je uit, luisteren en vragen door om zo samen de essentie te ontdekken. Wat is je kracht en je kwetsbaarheid? En hoe kun je daar in verschillende situaties mee omgaan. Wij vertellen je niet hoe het moet, maar we helpen je graag met al onze ervaring om zelf je weg te vinden en om je competenties verder te ontwikkelen. We ondersteunen je moed als je het even niet meer ziet. En we zetten je in actie!

Download het e-book van Insights Discovery: samen op afstand werken

De aanpak

Middels een serie gesprekken met persoonlijke opdrachten krijg je een positief kritische, reflecterende, soms provocatieve, uitdagende en oplossing gerichte spiegel voor. Wij gebruiken diverse psychologische, business en coaching modellen afhankelijk van de coach vraag. Naast reflectie, geven wij ook afhankelijk van de persoonlijke leerstijl, praktisch handvatten.  Het persoonlijkheid Insights Discovery profiel is vaak het vertrekpunt van ontwikkeling. Daarnaast wordt indien gewenst al het ingebracht materiaal zoals recent persoonlijk assessments ook meegenomen in de verkenning.

In een model ziet het STERK leiderschap coaching traject er als volgt uit.

Planning en locatie

Het traject duurt 6 – 9 maanden en bestaat uit minimaal 5 “live” gesprekken. Gedurende deze tijd, blijft de coachee continu op de radar van de coach en afhankelijk van de behoefte is er ook per mail, telefoon of per app contact. In het (gratis) kennismakinggesprek besluiten we samen of de coach de geschikte persoon is voor de vraag. Het traject start met de online vragenlijst die in het eerste gesprek wordt overhandigd en toegelicht.

De gesprekken vinden plaats op een locatie in overleg, bij voorkeur een locatie waar ook naar buiten gegaan kan worden. De gesprekken vinden vrijwel nooit op de werkplek plaats. Uiteraard houden we de coronamaatregelen in acht.

Korte toelichting op de fases

Kosten

De investering voor een STERK leiderschap coaching traject zijn 2.250 euro inclusief persoonlijk Insights profiel en ander materiaal. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en accommodatiekosten, inclusief reiskosten in Nederland.

Kennismaken?