Na de vakantie kijken we weer vooruit

Focus op de koers voor 2021

Terug van vakantie kijken we weer vooruit. Naast het vormgeven aan het nieuwe samenwerken binnen teams en organisatie is het tijd om plannen en budgetten op te stellen en te herijken. Covid-19 is voor de meeste organisaties disruptief geweest. En de onzekerheid zal nog lang met ons zijn. Tijd om samen even uit de waan van de dag te stappen en de koers bij te stellen. WAT gaan we in 2021 doen en HOE gaan we dat samen doen. Waar moeten we bijsturen? Hoe houden we iedereen in zijn kracht? Hoe komen we weer in flow met elkaar om onze doelstellingen te realiseren in 2021?

Heisessie organiseren?

Onze belofte: van strategie naar resultaat

Een goede manier om los te komen van de waan van de dag zijn STERK dagen met impact. Dat kan op de hei, aan zee maar ook al zeilend als team op een Lemsteraak. STERK verzorgt al meer dan 10 jaar dergelijke strategiedagen voor Directie- en Management Teams. Aan het einde van de offsite kent ieder teamlid de gezamenlijke koers, zijn rol en is de mores hoe er samengewerkt gaat worden helder. Dit zijn wij! En Hier staan wij voor!

STERK aanpak

We stellen in co-creatie een meerdaags maatwerk programma op passend bij tijd, budget en doelstellingen. Samen kiezen we een locatie die past bij jouw organisatie en team. Enerzijds met comfort, anderzijds met uitdaging passend bij de tijdgeest. Hierna volgen individuele gesprekken met de teamleden zodat iedereen gehoord en aangesloten is. We gaan niet op reis voor we commitment hebben. Daarna steken jullie onder begeleiding van 2 executive teamcoaches van wal, gaan we de hei op of zoeken we het strand of een eiland op. Location matters!

Over STERK

We zijn no nonsens, hebben zelf veel managementervaring en kijken verder dan de waan van de dag. We weten dus heel goed wat er speelt en snappen de dilemma’s en paradoxen waar directie en management mee te maken hebben. Als coaches en begeleiders hebben we onze eigen stijl en daar zit ook precies de kracht van onze samenwerking. We vullen elkaar aan, versterken elkaar en sturen op resultaat.

Lees hier meer over heisessies of neem direct contact met ons op!