STERK Teamontwikkeling op afstand

De coronacrisis raakt ons allemaal tot in onze vezels. Deze situatie vraagt ook van ons een andere benadering. Zowel naar elkaar als naar onze relaties. Nog meer dan voorheen is er nu behoefte om elkaar te versterken. En nog meer dan voorheen is de drempel naar samen sterk hoger dan ooit. Als STERK Teamontwikkeling zitten we daar net zo in als jij.

Ons handelsmerk is no nonsens, persoonlijk, direct en resultaatgericht. Met deze aanpak zijn we succesvol en worden we door jullie gewaardeerd. Naast dat ook wij even moeten wennen aan deze reset, gaan we juist nu door met het versterken van mensen en teams met Insights.

Toch moet dat nu even anders want corona gaat ook niet aan STERK voorbij. In goed overleg worden teamsessies doorgeschoven naar de zomer en het najaar. Afspraken voor advies of coaching worden omgezet naar virtuele afspraken.

Ondertussen werken wij vanuit huis en zijn we virtueel aan het heruitvinden hoe STERK Teamontwikkeling er op afstand uit moet zien. De komende weken zullen we jullie daarover verder informeren.

Even sparren? 

Heb je ondertussen behoefte om eens even te sparren met ons over wat deze nieuwe situatie met jou doet als leider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Mail naar info@sterkteamontwikkeling.nl

Voor nu wensen we je alle sterkte en wijsheid om vanuit je eigen voork(l)eur en authenticiteit invulling te geven aan de uitdagingen waar je nu dagelijks voor staat.

5 STERK tips voor deze periode 

  1. Zorg goed voor jezelf; zowel fysiek als mentaal
  2. Zorg goed voor elkaar; thuis en op het werk, toon begrip en geef elkaar de ruimte
  3. Probeer zoveel mogelijk positief en proactief te zijn voor jezelf en elkaar (negatief en minder bewust gedrag bouwt niets op)
  4. Voor je team op afstand; check dagelijks samen op 1 moment in
  5. Stel resultaten bij en wees duidelijk in de prioriteiten die minimaal gerealiseerd moeten worden