Mooie lessen voor het leven

Wij als STERK vinden het belangrijk om naast ons zakelijke werk ook wel eens wat ‘vrijwilligerswerk’ te doen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer hebben we er nu voor gekozen om de OR van Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland kosteloos een teamsessie aan te bieden. Zij betaalden alleen het materiaal en wij hebben onze uren gedoneerd.

Hoe mooi is het dan als je een een prachtige review van dit prettige OR team krijgt? Die willen we graag met je delen!

Reactie van de OR van Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland:

Beste Henk en Jacqueline,

Wij kijken met dankbaarheid terug op een prachtige dag!

Namens de Ondernemingsraad van VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland willen wij onze grote dank uitspreken voor een geweldig leerzame dag waarvan wij nog lang vruchten zullen plukken.

Jullie brachten ons op een zonnige vrijdag in Renesse kosteloos(!!!) en op inspirerende wijze de Insights-methodiek. Een “Sterk Staaltje”, zo zouden we dat wel willen omschrijven. Jullie zijn binnen een dag in staat gebleken veel duidelijk te maken over waar onze persoonlijke uitdagingen liggen en ook wat wij als team kunnen doen om stappen te zetten en concrete resultaten te boeken. Mooie lessen waar niet alleen de organisatie uiteindelijk beter van wordt, maar ook een belangrijke les voor het leven. We hebben veel gelachen, er viel een traan.

De fysieke bagage die we na deze dag meekregen past in een klimaat-neutraal papieren zakje, twee boekjes, wat grafiekjes, een paar legoblokken en een leuke rij complimenten. Hetgeen wij in geestelijk en mentaal opzicht meekregen past alleen in een “magic” plunjebaal. Die laat zich pas na verloop van tijd verder uitpakken, hoe meer je uitpakt, hoe dieper je komt én de plunjebaal raakt nooit leeg!

Als je een activiteit zoekt waarbij je een team aaneen kunt smeden, kunt bouwen aan het onderlinge vertrouwen en inzicht wilt verschaffen aan waar de teamuitdaging ligt,  look no further.

Henk en Jaqueline,

Dank jullie wel, succes gewenst en tot ziens!

De Ondernemingsraad van VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland