VerSTERK jezelf!

    Voor je volgende stap in je leiderschap! 

Van maandag 21 juni t/m woensdag 23 juni 2021 faciliteren we de STERK leiderschap dagen. Met maximaal 6 deelnemers organiseren wij 3 STERKe leiderschap dagen om te vertragen, verdiepen en daarna te versnellen. ME time, echt tijd voor jou! Dit alles in goed gezelschap, op een inspirerende locatie.

In een groep van maximaal 6 gelijkgestemde personen krijg je alle tijd en begeleiding om jezelf op te laden en een volgende stap te maken in je ontwikkeling als zelfbewust leider. Enerzijds door ons intensieve programma waarbij we op zoek gaan naar de bron van jouw leiderschap, anderzijds door de afwisseling en tijd die je krijgt voor reflectie en ontspanning. Ontspanning in de vorm van sportieve activiteiten, genieten van de Wellness of gewoon heerlijk lummelen, dit alles op Erfgoed Bossem een locatie met rust en ruimte op het prachtige Twentse platteland.

Of je nu een formele of informele leider bent, een ondernemer of bestuurder, vanuit je leiderschap en innerlijke drijfveren wil je mensen inspireren en meekrijgen. Zeker nu in deze bijzondere covid periode vraagt dit extra aandacht.

Tijdens onze STERK leiderschap dagen kun je weer even op adem komen na dit hectische jaar, gaan we op zoek naar de bron van je leiderschap, sta je (weer) stil bij je eigen kwaliteiten, leiderschapsstijl, energie en roots en vooral hoe deze te versterken zijn. Hoe kan je deze het beste inzetten om anderen te motiveren, inspireren en te beïnvloeden. Verder kijken we ook naar wat je moet doen of laten om zelf je gewenste stap te maken.

 

Resultaten

 • Je bent bewuster van je kwaliteiten, passie en talenten.
 • Je bent bewuster van de impact op anderen.
 • Je maakt een start voor een volgende stap in je leiderschap ontwikkeling.
 • Na deze 3 dagen bewustwording en inspiratie, heb je weer zin om met energie en passie aan de slag te gaan om anderen mee te krijgen.

Henk & Jacqueline begeleiden al 8 jaar als senior teamcoaches samen ambitieuze leiders met hun teams. Zo hebben zij een aanpak en stappenplan ontwikkelt die werkt voor de bewustwording en ontwikkeling van de zelfbewuste leider. Even stil staan om je band op te pompen om daarna weer versneld en energiek door te kunnen gaan.

 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de STERK leiderschap 3 daagse vindt er een online persoonlijke kennismaking plaats van 1 uur met Henk & Jacqueline. Hier maken we kennis met elkaar maar gaan we ook in op de stap die je wilt maken en waarom je deze stap wilt maken in je leiderschap.

Daarna volgen de 3 leiderschap dagen op Erfgoed Bossem, een inspirerende Trainingslocatie en biologische boerderij vol rust & ruimte op het prachtige Twentse platteland, weg van de waan van de dag. Henk & Jacqueline nemen je mee in de beproefde vier stappen; ontdekken, doorbreken, ontwikkelen en borgen. Het gedachtegoed van Insights en Carl Jung gebruiken we als tool, taal en kompas maar brengen daar deze dagen een verdieping op aan middels een Masterclass en de focus op leiderschapsstijlen. We leren samen, eten samen en gedurende deze dagen is er ook veel eigen tijd die je op je eigen wijze kan invullen voor reflectie en onthaasten.

Enkele weken na de leiderschap 3 daagse nemen we weer online contact op voor evaluatie en tips hoe verder in je dagelijkse praktijk. Hiervoor bieden we ook de mogelijkheid om aansluitend een coachingstraject te bespreken in het kader van borging.

Programma

Dag 1 maandag 10:30 – 21:30

Stap 1: ontdekken; de bron van jouw leiderschap

 • Aankomst, kennismaking, programma en incheck
 • De bron, drijfveren, energie, kwaliteiten en talenten
 • Insights Masterclass
 • Kampvuur gesprek; waarom doe je wat je doet

Dag 2 dinsdag 8:00 – 20:00

Stap 2: doorbreken

 • Kennisblokken Insights verdieping rondom leiderschapsstijlen
 • Persoonlijke overtuigingen, belemmeringen, patronen en doorbraak
 • Tijd voor reflectie en lummelen
 • Voorbereiding avondopdracht

Dag 3 woensdag 8:00 – 15:00

Stap 3 & 4: ontwikkelen en borgen

 • Aan de slag met jouw ontwikkelingsvraag
 • Persoonlijke pitch/ feedback en feedforward
 • Reflectie; wat heb jij nodig voor borging
 • Afsluiting

 

Locatie en verblijf

Tijdens dit event bevinden we ons op Erfgoed Bossem te Lattrop, een inspirerende plek vol met rust en ruimte om te vertragen, verdiepen en daarna te versnellen. Zodat jij je als zelfbewuste leider kan versterken en groeien.

Voor wie? 

Voor Leiders die behoefte of een noodzaak zien om een diepergaand persoonlijk ontwikkelingsproces aan te gaan om zo als leider een volgende stap te maken. De STERK leiderschap 3 daagse is afgestemd op formele en informele leiders (adviseurs of andere professionals) met meer dan vijf jaar werk ervaring met een HBO/WO denk en werkniveau.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Wij creëren een veilige omgeving zodat je samen kan leren, motiveren, inspireren en kan sparren over jouw unieke situatie en ontwikkelingsvraag.

 

Door wie? 

Henk Buitelaar en Jacqueline van Overbeeke zijn senior coaches en Insights experts die samen deze leiderschap 3 daagse begeleiden op een geheel unieke wijze. Persoonlijk, no-nonsense, nuchter, informeel, echt, krachtig en kwetsbaar. Tijdens deze dagen leven we onze waarden; verbinden, versterken, doen en genieten.

De Insights masterclass wordt verzorgd door Pieter Stenfert- Founding Partner van Insights Benelux

 

Kosten

All- in: €1999,- excl. btw.

 

Neem contact op of vul het contact formulier in.