VerSTERK jezelf!

Voor je volgende stap in je leiderschap! 

Van maandag 21 juni t/m woensdag 23 juni faciliteren we een 3 daags STERK leiderschap event. Met maximaal 8 deelnemers organiseren wij 3 STERKe leiderschap dagen om te vertragen, verdiepen en daarna te versnellen. ME time, echt tijd voor jou! Dit alles in goed gezelschap, op een schitterende plek in de natuur op de Veluwe.

In een groep van maximaal 8 gelijkstemde personen krijg je alle tijd en begeleiding om jezelf op te laden en een volgende stap te maken in je ontwikkeling. Enerzijds door ons intensieve programma, anderzijds door de afwisseling en tijd die je krijgt voor ontspanning. Ontspanning in de vorm van sportieve activiteiten, genieten van de wellness of gewoon heerlijk lummelen, dit alles in de natuur.

Of je nu project/programma manager, teamleider/manager, directeur, bestuurder of adviseur bent, ook jij wilt ondanks deze bijzondere COVID periode het verschil maken, meer impact hebben en je authentiek verder ontwikkelen. Jezelf beter benutten in je professionele rol. Hoe krijg je anderen daarbij mee?

Tijdens ons STERK leiderschap event sta je (weer) stil bij je eigen kwaliteiten, energie en roots en vooral hoe deze te versterken zijn. Hoe kan je deze het beste inzetten om anderen te motiveren, inspireren en te beïnvloeden. Verder kijken we ook naar wat je moet doen of laten om zelf je gewenste stap te maken.

Resultaten

 • Je bent bewuster van je kwaliteiten, passie en talen.
 • Je bent bewuster van de impact op anderen.
 • Je maakt een start voor een volgende persoonlijke stap.
 • Na deze 3 dagen “boost”, heb je weer zin om met energie en passie aan de slag te gaan.

Henk & Jacqueline begeleiden al 8 jaar als senior teamcoaches samen ambitieuze leiders met hun teams. Zo hebben zij een aanpak ontwikkelt die werkt. Echter werken zij normaliter alleen voor teams, normaal draaien we dit programma “incompany”.

Maar nu ook voor open inschrijving! Juist door de COVID periode merken zij bij de teamleden dat er meer dan voorheen behoefte is aan reflectie. Even stil staan om je band op te pompen om daarna weer versneld en energiek door te gaan.

In deze STERK leiderschap 3 daagse bieden zij daarom nu ook professionals (zonder team) de mogelijkheid om als individu deze methode te ervaren.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de STERK leiderschap 3 daagse vindt er een online persoonlijke kennismaking plaats van 1 uur met Henk & Jacqueline. Hier maken we kennis met elkaar maar gaan we ook in op de stap die je wilt maken en waarom je deze stap wilt maken.

Daarna volgt er een intensief 3 daagse leiderschap traject op een plek op de Veluwe, weg van alle waan van de dag. Henk & Jacqueline nemen je mee in de beproefde vier stappen; ontdekken, doorbreken, ontwikkelen en borgen. Het gedachtegoed en het profiel van Insights gebruiken we als tool, taal en kompas. We leren samen, eten samen en gedurende deze dagen is er ook veel eigen tijd die je op je eigen wijze kan invullen.

Enkele weken na de leiderschap 3 daagse nemen we weer online contact op voor evaluatie en tips hoe verder in je dagelijkse praktijk. Je blijft 3 maanden bij ons op de radar.

 

Programma

Dag 1 maandag 10:00 – 21:30

Stap 1; ontdekken

 • Aankomst, kennismaking, programma en incheck met behulp van het gedachtegoed van Insights
 • De bron, drijfveren, energie, kwaliteiten en talenten
 • Kampvuur gesprek; waarom doe je wat je doet

Dag 2 dinsdag 9:00 – 21:30

Stap 2 & 3; doorbreken en ontwikkelen

 • Kennisblokken Insights verdieping
 • Persoonlijke overtuigingen en doorbraak
 • Avond sessie/ opdracht

Dag 3 woensdag 9:00 – 16:00

Stap 4; borgen

 • Kennisblok
 • Persoonlijke pitch/ experimenteren met feedforward
 • Reflectie
 • Afsluiting

Voor alle dagen geldt:

12:30 – 16:00 lunch en eigentijd (sport, wellness of lummelen)

18:30 – 20:00 borrel met aansluitend eten

 

Locatie en verblijf

Tijdens de leiderschap 3 daagse zijn we te gast bij buitenplaats Beekhuizen op de Veluwe. Onze plenaire sessies vinden “corona proof” plaats in de natuur en in en rond onze grote “base camp”. Je slaapt in je individuele “pod”, voorzien van alle gemakken. ’s morgens staat het ontbijt voor je deur. Verder eten en borrelen we samen in onze “base camp”. Buitenplaats Beekhuizen is vanaf 22:00 een stilte plek.

Voor wie? 

Ambitieuze professionals die persoonlijk een volgende stap willen maken. De STERK leiderschap 3 daagse is afgestemd op project/programma managers, teamleiders/managers, directeuren/bestuurders en adviseurs met meer dan vijf jaar ervaring met een HBO en WO denk niveau.

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Wij creëren een veilige omgeving zodat je samen kan leren, motiveren, inspireren en kan sparren over jouw unieke situatie.

Door wie? 

Henk Buitelaar en Jacqueline van Overbeeke zijn senior coaches en Insights experts die samen deze leiderschap 3 daagse begeleiden op een geheel unieke wijze. Persoonlijk, no-nonsense, nuchter, informeel, echt, krachtig en kwetsbaar. Tijdens deze dagen leven we onze waarden; verbinden, versterken, doen en genieten.

 

Kosten

All- in: €1999,- excl. btw.

Early bird korting: €1750,- (tot 1 april)

 

Neem contact op of vul het contact formulier in.